Presse

Hovedvægten i Schou Sø & Nø Trios musik hører hjemme i folk-genren. Når vi spiller vil man fx kunne høre klassikere som ”The leaving of Liverpool”, ”The wild rover” og ”The town I loved so well” Vi veksler mellem friske numre med gang og de lidt mere stille og inderlige sange. Vi har godt humør med på scenen og vi glæder os altid til at komme ud at dele ud af sangene og musikken. Vi spiller ind i mellem med både mund, hænder og fødder.

Stig Nørregård. Professionel musiker og visesanger. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988 på A.M. linien. Stig har været tilknyttet højskolemiljøet, b.l.a. på Vestbirk og Ry højskole. Har i mange år taget rundt i hele landet som visefortolker med programmet ”I Osvald Helmuths vise-univers”. Stig synger og spiller harmonika. Ind i mellem spiller han også guitar og fodtromme.

Jimmy Schou Wistisen. Coach, underviser, sanger, sangskriver og musiker. Uddannet fritidspædagog, coach m.m. Har tidligere arbejdet som fritidspædagog, informationsmedarbejder og Fritidsleder.  Jimmy har spillet og sunget i ca. 40 år og har skrevet mange sange og produceret 6 børnemusicals. Har forskellige cd udgivelser bag sig. Jimmy synger og spiller Irsk bouzouki, guitar og mundharpe. Dog ikke alle tingene på en gang.

Søren Kristian Vad. Musiker, sanger og sangskriver. Søren Kristian blev uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium på AM-linjen i 1990 og har siden været højskolelærer, kor og orkesterleder i Silkeborg området. Leder af Them Musikskole siden 1999, nu Den Kreative Skole i Silkeborg. Søren Kristian er crooner i det lokale Old Boys Bigband, men optræder også som troubadour med diverse håndvåben som guitar, banjo, mandolin, violin og fløjter. Udgav plade med folk bandet Fingal i 1986, og senest cd’en Giv Mig God Tid i 2015.

Vi holder ikke op med at lege når vi bliver gamle
vi bliver derimod gamle når vi holder op med at lege