Presse

Schou & Nø er en musikduo som består af Stig Nørregård og Jimmy Schou Wistisen, begge bosiddende i det jyske søhøjland. Schou & Nø spiller overvejende Irsk folkemusik blandet op med egne numre. Duoens egne numre følger langt hen af vejen den irske sangskrivertradition. Schou & Nø har spillet og optrådt sammen i de sidste 17 år. Bl.a. på Skagen festival i en længere årrække. Her lidt om os selv:

Stig Nørregård. Professionel musiker og visesanger. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988 på A.M. linien. Stig har været tilknyttet højskolemiljøet, b.l.a. på Vestbirk og Ry højskole. Har i mange år taget rundt i hele landet som visefortolker med programmet ”I Osvald Helmuths vise-univers”. Stig synger og spiller harmonika. Ind i mellem spiller han også guitar og fodtromme.

Jimmy Schou Wistisen. Coach, underviser og musiker. Uddannet fritidspædagog, coach m.m. Har tidligere arbejdet som fritidspædagog, informationsmedarbejder og Fritidsleder.  Jimmy har spillet og sunget i ca. 40 år og har skrevet mange sange og produceret 6 børnemusicals. Har forskellige cd udgivelser bag sig. Jimmy synger og spiller Irsk bouzouki, guitar og mundharpe. Dog ikke alle tingene på en gang.

Hovedvægten i Schou & Nø’s musik hører hjemme i folk-genren. Når vi spiller vil man fx kunne høre klassikere som ”The leaving of Liverpool”, ”The wild rover” og ”The town I loved so well” Vi veksler mellem friske numre med gang og de lidt mere stille og inderlige sange. Vi har godt humør med på scenen og vi glæder os altid til at komme ud at dele ud af sangene og musikken. Vi spiller ind i mellem med både mund, hænder og fødder.

Vores fælles cd ”På fantasiens vinger” rummer egne numre med danske tekster. Cd’en er en hyldest til det legende menneske, der gemmer sig i os alle. Som det gamle ordsprog siger:

Schou & Nø

Vi holder ikke op med at lege når vi bliver gamle
vi bliver derimod gamle når vi holder op med at lege