Presse

Beskrivelse:
Schou Sø og Nø Trio
Hovedvægten i Schou Sø & Nø´s musik hører hjemme i den irske folk-genre. I vil høre klassikere som Loch Lomond, The Wild Rover og Whisky In The Jar.
Vi spiller også nogle af vore egne sange i samme genre. Vi lægger stor vægt på vokale arrangementer og synger ofte trestemmigt. Ligeledes lægger vi vægt på at publikum synger med på sangene. Vi har i flere år spillet på Skagen festival og diverse små og store spillesteder.

Stig Nørregård. Professionel musiker og visesanger. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988 på A.M. linjen. Stig har de sidste 20 år optrådt som visefortolker med programmerne I Osvald Helmuths vise-univers, Revyens mestre og Stig på revyen. Stig har optrådt på utallige sognegårde, Ældre Sagen, Musikhuse og højskoler.  Stig trakterer klaver, harmonika, guitar og percussion.

Jimmy Schou Wistisen. Coach, underviser, sanger, sangskriver og musiker.  Jimmy har spillet og sunget i ca. 40 år og har skrevet mange sange. Har forskellige cd udgivelser bag sig. Jimmy synger og spiller guitar, fløjte og mundharpe og irsk bouzouki.

Søren Kristian Vad. Musiker, sanger og sangskriver. Søren Kristian blev uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium på AM-linjen i 1990 og har siden været højskolelærer, kor og orkesterleder i Silkeborg området. Leder af Them Musikskole siden 1999, nu Den Kreative Skole i Silkeborg. Søren Kristian er crooner i det lokale Old Boys Bigband, men optræder også som troubadour med diverse håndvåben som guitar, banjo, mandolin, violin og fløjter. Udgav plade med folk bandet Fingal i 1986, og senest cd’en Giv Mig God Tid i 2015.

Vi holder ikke op med at lege når vi bliver gamle
vi bliver derimod gamle når vi holder op med at lege