Presse

Til medier, koncertarrangører og booking-folk.
Klik på links for at se eksempel og på den “sorte downloadknap” for at downloade billeder og video. Teksten nederst på siden kan frit kopieres.

Videoer til Download

Tekst-beskrivelse: til Copy paste
Molly Malones
Hovedvægten i vores musik hører hjemme i den irske folk-genre. I vil høre klassikere som Loch Lomond, The Wild Rover og Whisky In The Jar.
Vi spiller også nogle af vore egne sange i samme genre. Vi lægger stor vægt på vokale arrangementer og synger ofte trestemmigt. Ligeledes lægger vi vægt på at publikum synger med på sangene.

Stig Nørregård. Professionel musiker og visesanger. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988. Stig har de sidste 20 år optrådt som visefortolker med programmerne: I Osvald Helmuths vise-univers, Revyens mestre og Stig på revyen. Stig har optrådt på utallige sognegårde, Ældre Sagen, Musikhuse og højskoler. 
Stig trakterer harmonika, guitar og percussion.

Jimmy Schou Wistisen. Sanger, sangskriver og musiker. Jimmy har spillet og sunget i ca. 40 år og har skrevet mange sange. Har forskellige cd udgivelser bag sig. Jimmy trakterer guitar, fløjte og mundharpe og irsk bouzouki.

Søren Kristian Vad. Musiker, sanger og sangskriver. Søren Kristian blev uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1990 og har siden været højskolelærer, kor og orkesterleder i Silkeborg området. Leder af Them Musikskole siden 1999, nu Den Kreative Skole i Silkeborg. Søren Kristian er crooner i det lokale Old Boys Bigband, og trakterer håndvåben som guitar, banjo, mandolin, violin og fløjter.