Referencer

Molly Malones- referencer

Irsk eftermiddag hos seniorerne i Ålborg
Lørdag den 29. sept. 2021 var stemningen høj hos Seniorerne i Aalborg.  Trioen gav den fuld gas med irske sange. Det var som at sidde på en irsk pub, hvor der blev klappet og sunget med og til sidst med stående applaus. En virkelig dejlig eftermiddag. Molly Malones er virkelig dygtige, og de beviste også, at selv en dansker kan skrive Irsk Folkemusik.  Kan kun anbefales. OK-Klubben Ålborg

Koncert i Toftebjerg medborgerhus
Molly Malones er en folktrio, som først og fremmest er på hjemmebane i den irske musiktradition. Det er især en fornøjelse at høre, hvor godt de tre vokaler klinger, både sammen og separat. Publikum er glade for de irske klassikere, som de kan synge og klappe med på, men trioens egne sange glider også fint ind i stilen. Man mærker, at de tre musikere har masser af erfaring i at underholde et publikum, med humor og masser af håndelag på et stort udvalg af instrumenter, som skaber variation i deres optræden.
En fin aften med et charmerende orkester!
Koncert 2/9 2021 anmeldt af Jan Sigismund fra foreningen Kulturstafetten


Gastro Pup Ry
Jimmy og Stig gav den fuld gas med fine irske sange på Gastro Pub i Ry, da RED HORSE medarbejdere holdt fest her. Duoen leverede gode gamle klassikere som Whiskey in the jar og The wild rover, hvor der blev klappet rytmer og sunget med! Også de mere lyriske og stille sange fra ”the Irish highland” nød vi. Kan stærkt anbefales!
Claus Dissing Direktør for RED HORSE A/S Ry d. 8/9-2018

Irsk aften i Ølstykke
En aften med irsk musik leveret af Molly Malones er en oplevelse som er svær at beskrive. Man føler sig placeret i en Pub i Irland hvor to mennesker får stemningen helt i top ved hjælp af deres fantastiske fortolkning af irsk musik. Det er fremragende udført af Jimmy og Stig. Udtalelsen er fra Flemming vores Kasser.
 Irsk aften Ølstykke Billard Stød & Træk. Ølstykke d. 26/07-19

St. Patricks Day i Operaen i Randers – Jimmy solo
Folkemusik i Randers havde besøg af Jimmy til vores traditionsrige St. Patrick’s, og det blev en aften med et afvekslende repertoire, gode kommentarer, Jimmys  fine guitarspil og ikke mindst vokal.
Vi kendte ikke Jimmy i forvejen, men han er velkommen tilbage – alle var begejstrede. 

Black Velvet Band. Fra venstre: Stig Nørregaard, Søren Kristian Vad, Jimmy Wistisen